ONLINE ELŐJEGYZÉS

További hasznos funkciókkal bővítettük DokiRex szoftverünket, melynek eredményeképp lehetőség nyílik a DokiRex előjegyzési naptárjának online elérésére.


A felület 2 részből áll, az egyik a páciensek, a másik az orvosok számára készült:


Az első felület segítségével a páciensek szakrendelés és orvos választás után megtekinthetik a szabad időpontokat, majd a megfelelőt kiválasztva személyes adataikkal együtt elküldhetik foglalási igényüket az intézmény felé. Ilyenkor a DokiRex előjegyzési naptárjában megjelenik egy ideiglenes foglalás, melynek köszönhetően az időpont nem foglalható le más által véglegesítésig. Ezzel egyidejűleg a rendszer elküldi emailben az intézmény részére a foglalással kapcsolatos adatokat, melyek a recepciós személyzet áttekintés után véglegesíthet. A véglegesítés végeredménye egy megerősítő sms a páciens fele, melynek szövege teljes mértékben testre szabható, megszemélyesíthető.


A második felület arra hivatott, hogy az orvosok bárhonnan, bármikor bele tudjanak tekinteni előjegyzési naptárjukba. Míg az előző felület csak a szabad időpontokat listázza ki a páciens számára, ez a felület sokkal több információt jelenít meg (páciens neve, elérhetősége stb).

A felhasználó választhat a napi/heti/havi nézetek közül.
Mindkét felület vizuálisan alakítható, testre szabható az intézményi honlap elemeinek megfelelően.

Megjegyzés: Az online előjegyzési naptár technikai alapkövetelménye, hogy elérhető legyen (folyamatosan üzemeljen) a Dokirex adatbázist kiszolgáló szerver gép.